Iz prirode najbolje
Novo iz IREKS-a:
u toku sa svetskim aktuelnostima
Ireks
Srpski> NOVOSTI> Specijal 2019: Brot – Kunst – Raum

Specijal 2019: Brot – Kunst – Raum

Naš kalendar za 2019. godinu omogućava drugačiju percpeciju onoga što sažima IREKS: strast i sposobnost u pekarstvu! Ovog puta, možete videti hleb, glavnu ličnost, u prilično neobičnom izdanju – napravljen zanatski i izuzetno ukrašen.

Dekorativni hleb je oduvek smatran kao utelovljenje zanatskih veština i kreativnosti. IREKS je ovu posebnu tradiciju ujedinio sa modernim oblicima i tehnikama koje daju dekorativnom hlebu novi sjaj. Osnova ovih pečenih proizvoda dolazi iz raznovrsnih, visokokvalitetnih IREKS proizvoda koji su idealni za proizvodnju ovakvog hleba.

Kalendar „Brot – Kunst – Raum“ ne samo da naglašava jedinstvenost i lepotu hleba, već ih postavlja kao izložena umetnička dela. Igrajući se u prostoru, figurativno i doslovno, daje motivima dodatnu napetost.

Kao što i priliči umetničkom delu, ono ima i svoje ime koje dodatno naglašava motiv samog dela. Zato se u hleb sa pupoljcima, sa imenom „VERLIEBT“, okružen cvećem, ili u hleb u obliku glave bika, imena „VERBLÜFFT“, smeštenom u okruženje staje, može gledati sa divljenjem.

Radujemo se svakom od dvanaest pojedinačnih motiva! Želimo Vam puno zabave prilikom izrade ovih specijalnih, umetničkih hlebova.