Iz prirode najbolje
Raznolikost i užitak
uvek u novim dimenzijama
Ireks

Arome

Kompanija IREKS je već pedesetak godina prisutna u svetu aroma, delom sopstvenom proizvodnjom, a još više distribucijom aroma vodećih svetskih kompanija.

Ekskluzivni smo distributeri kompanije Takasago.

Takasago je kompanija osnovana u Japanu 1920. godine. Tokom prošlog veka Takasago je razvio arome i mirise za neke od najuspešnijih proizvođača hrane, pića, finih mirisa, proizvoda za kućnu i ličnu negu. Ono što je čini vodećom globalnom kompanijom koja stavlja održivost na prvo mesto je filozofija korporacije “Doprinos društvu kroz tehnologiju”.

Kompanija je vertikalno integrisana za vanilu na Madagaskaru gde pomoću semenki proizvode ekstrakt vanile. U vlastitoj proizvodnji poseduju široku paletu kafe, čaja i citrusa.

Danas Takasago Grupa deluje u 27 zemalja i regija gde ima predstavništva, proizvodne pogone i R&D centre. Kroz mrežu svojih globalnih istraživanja, proizvodnje, kreativnosti i marketinga razvijaju proizvode prilagođene potrebama pojedinih tržišta.

Koristeći svoju tehnologiju i globalnu mrežu, nastoje razvijati visokokvalitetne i inovativne proizvode koji doprinose kulturnom i društvenom napretku.

Našim partnerima na raspolaganju su prirodne arome i arome u praškastoj, tečnoj i kapsuliranoj formi.