Iz prirode najbolje
Raznolikost i užitak
uvek u novim dimenzijama
Ireks

Arome

Kompanija IREKS je već pedesetak godina prisutna u svetu aroma, delom sopstvenom proizvodnjom, a još više distribucijom aroma vodećih svetskih kompanija.

Od aprila 2004.godine IREKS AROMA iz Zagreba je ekskluzivni distributer kompanije Firmenich iz Ženeve, jednog od vodećih svetskih proizvođača aroma, za područje Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

IREKS Srbija je u saradnji sa kolegama iz IREKS AROME nakon akvizicije dela proizvodnje DANISCO (Danska), koji se bavi aromama, od strane FIRMENICH-a počela sa obradom tržišta Srbije i distribucijom aroma.

IREKS AROMA nudi široku paletu aroma za primenu u toplim napitcima, bezalkoholnim pićima, pekarskim, konditorskim, mlečnim i snack proizvodima, supama i umacima, sladoledu te u čitavom nizu drugih proizvoda.

Našim parterima na raspolaganju su prirodne arome i arome u praškastoj, tečnoj formi i u vidu kapsula.

Firmenich je vodeća kompanija u svetu za kapsulirane arome. Posebno ističemo kapsuliranu tehnologiju Durarome ® i Flexarome ® u kojima su aromatične komponente zaštićene vodotopivom kapsulom, omogućavajući tako duži rok trajanja i stabilnost arome.