Iz prirode najbolje
Usluga -
izraz pravog partnerstva
Ireks
Srpski> USLUGA> Seminari i kursevi

Seminari i kursevi:
kako biste ostali u toku zbivanja

IREKS vodi pekarske centre u celom svetu, gde svojim klijentima omogućava, zahvaljujući stručnim praktičnim seminarima i kursveima visokog kvaliteta, da ostanu u toku zbivanja i razvijaju vlastite ideje.

Pekarski centri IREKS-a koji su smešteni u celom svetu ne samo da pomažu u proizvodnji naših proizvoda na način koji je tipičan za određenu zemlju, nego pružaju podršku i Vama, našim klijentima. Ovde možete testirati nove recepte, probati i eksperimentisati, usavršavati svoje zaposlene ili sebe.

Praktične seminare vode naši stručnjaci. Fokus je, pre svega, na konkretnoj primeni u Vašem svakodnevnom radu.

Isto tako, intenzivna razmena iskustava među kolegama pruža mogućnost prikupljanja predloga, inspiracije i, istovremeno, daljeg razvoja vlastitih ideja.

Jer nije dovoljno gledati kako to drugi čine, važnije je razvijati i predstavljati vlastite kreativne ideje, optimizirati radne procese ili možda naći nove načine približavanja klijentima.

Brojni pekari iz celog sveta već su učestvovali na seminarima i kursevima u našim međunarodnim pekarskim centrima. Možete i Vi biti jedan od njih. Kontaktirajte Vašeg konsultanta iz IREKS-a ili nam pišite.