Iz prirode najbolje
Raznolikost i užitak
uvek u novim dimenzijama
Ireks

Pekarstvo

Stalno uvođenje novih proizvoda, uz zadržavanje standardnog kvaliteta prema krajnjem potrošaču, višestruko je zahtevan proces. Široka paleta savremenih proizvoda u pastoznom ili praškastom obliku omogućava pekarskoj industriji ne samo sigurnu proizvodnju, nego i mogućnost proizvodnje pekarskih proizvoda visokog kvaliteta, uz korišćenje najnovijih tehnika i tehnologija. To isto važi i za male pekarice.

Na temelju rezultata ovakvog međunarodnog iskustva uvedeni su na tržište različiti vrlo zanimljivi internacionalni tipovi hleba i peciva, što posredno vodi do promena, ali i sticanja navika konzumiranja zdravih i zanimljivih proizvoda.

Svojom ukupnom aktivnošću uveliko pomažemo i pekarima i poslastičarima da svojim potrošačima ponude što kvalitetnije proizvode.

Širokom paletom svojih proizvoda uspeli smo promeniti neke navike proizvođača i potrošača hleba i peciva. Novi proizvodi koji se pojavljuju na tržištu, sigurno su rezultat našeg upornog rada i truda na uvođenju novih ideja. Ističemo, ne bez ponosa, kako smo nudeći stalnu saradnju odigrali važnu ulogu u širenja palete proizvoda na tržištu, u koje se ubraja npr. funkcionalna hrana, tj. proizvodi koji pored nutritivnih svojstava imaju i pozitivan učinak na telesne funkcije korisnika.

Sve veći trend otvaranja tržišta vodi prema tržištu bez granica, što znači da će se pojedini specijaliteti, kao npr. francuski baguette ili talijanska ciabatta, odnosno Vollkornbrot iz Nemačke moći nabaviti širom sveta. IREKS DOO je već godinama na tom putu i sledi tu orijentaciju.

Grupe proizvoda: