Iz prirode najbolje
Usluga -
izraz pravog partnerstva
Ireks
Srpski> USLUGA> Raznovrsna podrška

Raznovrsna podrška: od nas, za Vas!

IREKS nudi podršku klijentima za sva pitanja koja su vezana za pekarstvo. Stručnjaci u različitim područjima dostupni su sa svojim znanjem i iskustvom. Od marketinga i unapređenja prodaje preko razvoja receptura do tehnoloških tema i pravnih pitanja vezanih za hranu, IREKS je uz Vas.

Razvoj receptura

Naše odeljenje za razvoj receptura nudi Vam sveže ideje za atraktivan i unosan asortiman proizvoda - od svetski uspešnih proizvoda do pekarskih proizvoda koji su tipični za Vašu zemlju ili region. A svaki dan se unosi neka novina!

Marketing

IREKS je sretan što uz stručne reklamne koncepcije i kampanje može doprineti uspešnoj prodaji pekarskih proizvoda u Vašoj pekari. Spektar mogućnosti obuhvata klasičan reklamni materijal poput trakica za hleb, papirnih vrećica, oznaka za pekarske proizvode i multimedijalnih prezentacija.

Sajmovi

IREKS-ove atraktivne koncepcije i tim stručnjaka koji nudi ideje i savete svake godine dostupni su na brojnim nacionalnim sajmovima u svim regionima sveta. Iskoristite prilike koje sajmovi pružaju i posetite nas!

Stručna literatura

Putem naše stručne literature, npr. "IREKS-ABC" ili "Bäckereitechnisches Handbuch", svojim klijentima nudimo referentni okvir za sva pitanja koja se tiču pekarstva.

Imate li pitanja? Kontaktirajte Vašeg konsultantau IREKS-u ili nam pišite.