Iz prirode najbolje
Dobrodošli
u svet IREKS-a
Ireks
Srpski> O NAMA> Filozofija Grupe IREKS

Filozofija

Filozofija Grupe IREKS oslanja se na tri stuba koja istovremeno predstavljaju osnovu našeg svakodnevnog rada: kontinuitet u mislima i delima, kompetencija u svim područjima i saradnja u ostvarivanju zajedničkog cilja.

Kontinuitet

IREKS se više od jedan i po vek pun događaja vodi vizijom. Svoj trenutni položaj može zahvaliti proaktivnom ulaganju u inovativnu tehnologiju i u razvoj novih tržišta.

Spoj tradicije i napretka ostavio je traga na našoj kompaniji, pa tako i na naše zaposlene. Svi se trude učiniti dobro još boljim i doprinositi užitku i raznovrsnosti uvek na nove načine.

Svi oni koji misle na duže staze, svesni su svoje odgovornosti naspram prirode. Jer tek kada zemlju shvatimo kao vrednog partnera, možemo živeti u skladu s njom.

Kompetencija

Imati kompetenciju i trajno je razvijati, to je ono što podstiče porodicu IREKS u celom svetu.

Kompetencija je vidljiva iz našeg pažljivog odabira svih sirovina, koji počinje već za vreme odabira uzgajivača žita. Nastavlja se razvojem atraktivnih koncepcija proizvoda bliskih tržištu i receptura s kreativnim marketinškim idejama, kao i korišćenjem najmodernije tehnologije u proizvodnji i laboratorijima. Pokazali smo kompetenciju i u pružanju usluga: za naše se klijente brinu isključivo stručnjaci koji su izuzetno stručni u svojim oblastima.

Ovim smo postigli optimalnu kombinaciju i našim klijentima možemo pružiti usluge koje oni od nas očekuju. Jer: 100 % IREKS znači 100 % kvalitet i 100 % sigurnosti za klijenta. Smatramo da je naša peduzetnička odgovornost poslovati na takav način.

Partnerstvo

Nijedna naša ideja ili receptura ne bi vredela ništa da ne postojite Vi - naši partneri. Uz moto "Zajedno smo jači" brinemo se za naša partnerstva, kako unutar, tako i izvan firme - tokom niza godina.

Mi se, dakle, zajednički suočavamo s izazovima i prenosimo znanje s kolena na koleno. Da bismo to postigli, svaki pojedinac u firmi na svom radnom mestu daje značajan doprinos celini, te na svoje zadovoljstvo nastoji održati IREKS Grupu posebnom porodičnom kompanijom.