 Novosti i zanimljivostiJeste li zainteresovani za novosti sa tržišta, sa sajmova, novih ideja za proizvode, razne druge novosti i zanimljivosti iz IREKS-a? Ako jeste, ovo je stranica za Vas! iba 2023: Mala uvertira
iba od 23. – 26. oktobra 2023. u Minhenu – IREKS je naravno učesnik ! Prikazujemo inovativne ideje, koncepte, nove razvojne puteve u želji da zajedno pronađemo pravac za budućnost.
IREKS kalendar 2023: Svet pun mogućnosti
Hiljade malih plihova, dobar volumen, aromatičan i pun života...
...možemo li se predstaviti ? To je naš Lievito Madre – kiselo testo u italijanskom stilu !
Specijal 2022: „Savršenstvo“
Otkrijte kako IREKS pretvara dragocene sirovine u istančane proizvode koje Vi dovodite do savršenstva u svojim pekarama!
Specijal 2021: "Blanc et Noir"
“Blanc et Noir” [“belo i crno” što bi Francuzi rekli] – je naziv našeg IREKS kalendara za 2021. godinu.
Novi digitalni servis: IREKS eCampus je počeo!
Iskoristite naše nove digitalne servise i prenesite naša znanja i inspiraciju o najrazličitijim temama direktno u vaš dom - jasno i razumljivo pripremljeno od strane našeg IREKS eCAMPUS-a!
Zajedno smo jači!
Upravo u ovim izazovnim vremenima naša ambicija je da nastavimo da budemo snažan partner svim našim kupcima.
IREKS 2020: Sladoled SkupU susret novoj sezoni, održan je peti po redu IREKS Sladoled Skup! Nova video aplikacija na YouTube: Jedinstveni dekorativni hleb
IREKS se zalaže za strast i stručnost unutar poslovanja u pekarstvu. To je upravo prikazano putem naša tri video zapisa na YouTube kanalu koji već sada pružaju mali ukus kalendara za 2019 „Brot Kunst Raum” (“Hleb Umetnost Prostor”).
Prelazak iz IFS u FSSCDa bi odžali i dalje poboljšali visok standard kvaliteta, IREKS je sada sertifikovan prema FSSC 2200. Kiselo testo i slad: pravo rešenje i bogatstvo za pekareIREKS-ovi proizvodi od kiselog testa i slada omogućavaju razvoj brojnih novih pekarskih proizvoda posebnog ukusa, dok istovremeno doprinose postojanom kvalitetu pekarskih proizvoda obzirom na različit kvalitet sirovina. |  |  |