Iz prirode najbolje
Novo iz IREKS-a:
u toku sa svetskim aktuelnostima
Ireks

Novosti i zanimljivosti

Jeste li zainteresovani za novosti sa tržišta, sa sajmova, novih ideja za proizvode, razne druge novosti i zanimljivosti iz IREKS-a? Ako jeste, ovo je stranica za Vas!

IREKS kalendar za 2024.: Vreme je za boje !

2024. će biti puna boja - i to nije slučajnost ! U vreme složenih izazova, želimo da pojačamo samopouzdanje i stavimo šarene strane života u prvi plan.

IREKS kalendar 2023: Svet pun mogućnosti

Hiljade malih plihova, dobar volumen, aromatičan i pun života...
...možemo li se predstaviti ? To je naš Lievito Madre – kiselo testo u italijanskom stilu !

Specijal 2022: „Savršenstvo“

Otkrijte kako IREKS pretvara dragocene sirovine u istančane proizvode koje Vi dovodite do savršenstva u svojim pekarama!

Specijal 2021: "Blanc et Noir"

“Blanc et Noir” [“belo i crno” što bi Francuzi rekli] – je naziv našeg IREKS kalendara za 2021. godinu.

Novi digitalni servis: IREKS eCampus je počeo!

Iskoristite naše nove digitalne servise i prenesite naša znanja i inspiraciju o najrazličitijim temama direktno u vaš dom - jasno i razumljivo pripremljeno od strane našeg IREKS eCAMPUS-a!

Zajedno smo jači!

Upravo u ovim izazovnim vremenima naša ambicija je da nastavimo da budemo snažan partner svim našim kupcima.

IREKS 2020: Sladoled Skup

U susret novoj sezoni, održan je peti po redu IREKS Sladoled Skup!

Nova video aplikacija na YouTube: Jedinstveni dekorativni hleb

IREKS se zalaže za strast i stručnost unutar poslovanja u pekarstvu. To je upravo prikazano putem naša tri video zapisa na YouTube kanalu koji već sada pružaju mali ukus kalendara za 2019 „Brot Kunst Raum” (“Hleb Umetnost Prostor”).

Prelazak iz IFS u FSSC

Da bi odžali i dalje poboljšali visok standard kvaliteta, IREKS je sada sertifikovan prema FSSC 2200.

Kiselo testo i slad: pravo rešenje i bogatstvo za pekare

IREKS-ovi proizvodi od kiselog testa i slada omogućavaju razvoj brojnih novih pekarskih proizvoda posebnog ukusa, dok istovremeno doprinose postojanom kvalitetu pekarskih proizvoda obzirom na različit kvalitet sirovina.