Iz prirode najbolje
Sigurnost može pružiti
samo onaj ko je i sam siguran
Ireks
Srpski> KVALITET> Visokotehnološka proizvodnja

Visokotehnološka proizvodnja zaslužna je za pouzdanost i higijenu proizvoda

IREKS proizvodi kvalitet. To načelo filozofije kompanije IREKS strogo se primenjuje u proizvodnji pekarskih sastojaka. Kompletan, potpuno automatizovan sistem mešanja garantuje sigurnosne standarda najvišg stepena.

U IREKS-u, tokom procesa mešanja, sirovine se ne doziraju cevima već direktno u kontejnere za mešanje. Oni prate put proizvodnih linija koje su kontrolisane u skladu s recepturom i automatski prikupljaju sastojak po sastojak. Količine se regulišu pomoću ugrađenih preciznih vaga. Sastojci zatim prolaze kroz elektronski kontrolisane faze mešanja, te na kraju iz kontejnera izlazi gotov proizvod koji se pakuje u vrećice.

Sve što dolazi u kontakt s proizvodima može se rastaviti na delove i očistiti. Tako se izbegavaju neželjene kontaminacije unutar procesa.

Integrisana laboratorija prati svaku fazu obrade sa odgovarajućim kontrolama kvaliteta. Isto tako, celi tok materijala evidentiran je bar kodovima. Tako se brzo i u celosti može utvrditi poreklo sastojaka svake mešavine u celom proizvodnom procesu.

Nove tehnologije na ovaj način utiru put budućnosti, omogućavaju veću učinkovitost u svim aspektima i ispunjavaju visoke zahteve zaštite okoline. I pomažu nam da održimo obećanje koje svakodnevno dajemo svojim potrošačima: da ćemo im i ubuduće na pouzdan način pružati bogat asortiman proizvoda najboljeg mogućeg kvaliteta po privlačnim uslovima.