Iz prirode najbolje
Dobrodošli
u svet IREKS-a
Ireks

IREKS d.o.o. – Vaš snažan partner

IREKS d.o.o. je ćerka firma u sastavu velikog međunarodnog koncerna IREKS GmbH iz Kulmbacha, Nemačka, jednog od vodećih proizvođača poboljšivača i namenskih mešavina za hleb, pecivo i poslastičarstvo.

Firma je osnovana u aprilu 2004.godine sa zadatkom da kroz vrhunsku tehničku i stručnu podršku tržištu Srbije ponudi proizvode koji su rezultat najnovijih dostignuća na programu pekarskih i poslastičarskih proizvoda, začina i dodataka za mesne prerađevine i proizvoda koji se koriste za stočnu hranu. U ponudi su takođe i sve vrste aroma i prehrambenih boja i mirisa za sve namene.

Naša briga za proizvod ne prestaje isporukom, već se proteže i na primenu tog proizvoda. IREKS d.o.o. nudi svojim partnerima stalan napredak, nove ideje i mogućnosti. Od februara 2019.godine počeo je sa radom naš Demo Centar koji svojom opremom omogućuje školovanje i usavršavanje pekara i poslastičara. IREKS d.o.o. više puta u toku godine vodi svoje stalne partnere i potencijalne kupce mesnog sektora na seminare u Hrvatsku, u Jastrebarsko, gde je izgrađen Komunikacioni centar, koji je povezan sa laboratorijom za primenu dodataka za mesne prerađevine i služi i stručnjacima iz te proizvodnje za laku i brzu primenu naših proizvoda..

Ako je visok kvalitet odlika Vašeg rada, onda je IREKS d.o.o. partner na kojeg se možete osloniti.

Demo Centar IREKS d.o.o. , Stara Pazova