Iz prirode najbolje
Novo iz IREKS-a:
u toku sa svetskim aktuelnostima
Ireks
Srpski> NOVOSTI> Specijal 2022: „Savršenstvo“

IREKS kalendar 2022:
Sa istančanim sirovinama do savršenih pečenih proizvoda

Sirovine. Istančanost. Savršenstvo. Potrebno je mnogo sofisticiranih procesa da bi se zrno pretvorilo u pečen proizvod pun ukusa. Niko ne poznaje brojne korake u vašim pekarama i postičarnicama bolje od Vas. Ali šta se događa pre toga? Otkrijte u našem kalendaru za 2022. kako IREKS pretvara zrno i druge vredne osnovne sirovine u istančane proizvode koje Vi u svojim pekarama dovodite do savršenstva na najindividualnije načine.

 

Godinu za godinom i žetvu za žetvom, priroda nam sa polja daje pravo blago koje čini temelj naših proizvoda. Kako bi u potpunosti iskoristili svako zrno, IREKS se obvezao da dodatno izbliza pogleda sve sirovine i da dobre stvari učini još boljim kroz široku paletu faza dorade.

Za naš kalendar “Savršenstvo” odabrali smo za Vas ovih šest rafiniranih sirovina koje služe kao posebni sastojci i daju karakter velikom broju naših proizvoda koji se u konačnosti u vašim pekarama dovode do savršenstva punog ukusa. Na taj način, tokom cele godine, ne samo da bismo želeli da Vas detaljnije upoznamo sa zelenom speltom, heljdom i njima sličnima, već Vas želimo i povesti na put od zrna do gotovog proizvoda. Krajnja destinacija: Vaš pult i naravno, nepca Vaših kupaca!

Za svaku temu dobićete detaljne informacije i saznati, na primer, šta je posebno u našim IREKS sladovima ili šta znači da u IREKS-u sve dolazi iz jednog izvora po pitanju spelte! Osim toga, predstavićemo inspiracije za pekarske proizvode koji najbolje pokazuju naše glavne aktere. Možete se veseliti kreativnim idejama za hleb i peciva, kao i inspirativnim receptima za poslastičarske i pekarske proizvode!