Iz prirode najbolje
Novo iz IREKS-a:
u toku sa svetskim aktuelnostima
Ireks

Naše vrste kiselih testa

Još su stari Egipćani znali da prilikom pečenja hleba upotreba kiselog testa pozitivno utiče na vazdušastost testa. U IREKS-u smo od ranih dana počeli da radimo sa kiselim testima, i do danas, još uvek se oslanjamo na vlastiti razvoj i proizvodnju vlastitih kiselih testa. Dobra odluka! Jer na temelju ovog 100 godišnjeg iskustva, možemo našim kupcima ponuditi širok raspon visokokvalitetnih proizvoda kiselih testa.

Kisela testa osiguravaju visok kvalitet pekarskih proizvoda i ukus bez presedana. U IREKS-u, proizvodnja se odvija tradicionalno, metodom u tri stepena. Korišćenje naših kontrolisanih kultura i strogi nadzor proizvodnje sprečavaju neželjene fermentacije ili pogrešne fermentacije. Međutim, mi ne nudimo samo sigurnost! Raznolikost proizvoda takođe je za nas misao vodilja kada su u pitanju kisela testa. Uz proverene sorte kao što su raženo, pšenično i kiselo testo od spelte, u našem stalno rastućem portfoliju imamo i durum, heljdino i kiselo testo od zelene spelte. To vam uvek iznova pruža priliku da isprobate nešto novo.

Iskoristite našu raznovrsnost različitih ukusa kako biste stvorili jedinstvene pečene proizvode s prepoznatljivom vrednošću!