U 20 koraka do ekstrakta slada
Proizvodnja vlastitog ekstrakta slada kruna je naše kompetencije u tom području! Već od samog početka stvaranja naših sladova, imamo sve u našim rukama, od odabira semena do gotovog slada. Uz preradu u ekstrakt slada dodajemo daljnju fazu oplemenjivanja. Nijedan drugi proizvođač sastojaka za pečenje ne integriše ovaj lanac procesa tako sveobuhvatno kao IREKS.
| | |
Kao proizvodi jedinstvene arome, ekstrakti slada zahtevaju posebno odabrana zrna. U višedelnom procesu obrade, proizvodimo svetle i tamne ekstrakte slada u našoj najmodernijoj sladari, putem gnječenja, ispiranja i isparavanja uz stalnu kontrolu svih relevantnih parametara. Na kraju oni postanu deo naših proizvoda ili ih naši kupci koriste direktno u širokom rasponu pečenih proizvoda.
Kao i kod svih naših procesa, kada je u pitanju ekstrakt slada, najviši kvalitet i sigurnost, naš su glavni prioritet. Stoga sprovodimo 20 koraka pre finalnog proizvoda, koji uključuju stalne provere i četiri sveobuhvatne provere kvaliteta. Najnovija tehnologija ne samo da nam pomaže da apsolutno ništa ne prepustimo slučaju, već da proizvodimo i na energetski štedljiv i održiv način. Inače, u pekarskim proizvodima ekstrakt slada prvenstveno daje jedinstven karakter arome i ukusa. Prema želji, mogu se kreirati ukusi karamele, pikantni ili prženi ili ukus meda, koji se otkriju tokom pečenja i posebno se osete u samoj kori.
| | |
| | |