Iz prirode najbolje
Novo iz IREKS-a:
u toku sa svetskim aktuelnostima
Ireks

Vlastita proizvodnja slada

Slad je prirodni proizvod koji se koristi već stotinama godina - najpre u pivarama a kasnije i pekarama kao sastojak za pečenje. Više od 160 godina iskustva i znanja čini IREKS ekspertom za slad, što je od vitalne važnosti! Jer samo oni koji razumeju procese proizvodnje slada i poznaju karakteristike proizvoda dobijenih od slada mogu iste ciljano i da koriste.

Posebnost IREKS-a: Kao proizvođač sastojaka za pečenje s vlastitom proizvodnjom slada, utičemo na celi lanac dodane vrednosti, počevši od odabira semena zajedno s našim kooperantima do krajnjeg individualnog savetovanja naših kupaca o samom ukusu. Na temelju toga možemo ponuditi razne vrste sladova i tako – kao partner za aromu i ukus – prilagoditi se i zadovoljiti sve vaše potrebe.

Mogući oblici prezentacije kreću se od brašna preko paste do tečnosti; varijante svetlog i tamnog slada bazirane na različitim vrstama žitarica kao što su ječam, pšenica ili spelta čine temelj naše raznolikosti proizvoda. Osim toga, specifične karakteristične arome kao što su karamelno ili prženo, pružaju bezbroj mogućnosti primene za nepogrešiv ukus. S razlogom smo jedan od najvećih proizvođača specijalnih sladova na svetu!

I nastavljamo da se razvijamo: najsavremenije sladare i širok izbor proizvodnih procesa neprestano osiguravaju nove sladove i najbolji kvalitet. Mnogi od ovih proizvoda od slada postaju, kao bitne komponente, deo naših sastojaka za pečenje. Upoznajte raznolikost IREKS sladova i pridobijte svoje kupce aromatičnim kreacijama pekarskih proizvoda punih ukusa!