Iz prirode najbolje
Raznolikost i užitak
uvek u novim dimenzijama
Ireks
Srpski> PROIZVODI> Poslastičarstvo

Poboljšivači i mešavine za poslastičarsku industriju

Stalno uvođenje novih proizvoda uz zadržavanje standarda kvaliteta prema krajnjem potrošaču je višestruko zahtevan proces. Široka paleta savremenih proizvoda bilo u pastoznom ili praškastom obliku omogućava poslastičarskoj industriji ne samo sigurnu proizvodnju, nego i mogućnost proizvodnje poslastičarskih proizvoda visokog i delotvornog kvaliteta uz korišćenje najnovijih tehnika i tehnologija. To isto važi i za male pekarice i poslastičarnice.

Na osnovu rezultata ovakvog internacionalnog iskustva uvedeni su na tržište različiti vrlo zanimljivi internacionalni tipovi proizvoda, što vodi indirektno do promena, ali i sticanja navika konzumiranja zdravih i interesantnih proizvoda.

Našom ukupnom aktivnošću uveliko pomažemo i poslastičarima i pekarima, da svojim potrošačima ponude što kvalitetnije proizvode.

Širokom paletom svojih proizvoda uspeli smo promeniti neke navike i proizvođača i potrošača poslastica. Novi proizvodi, koji se pojavljuju na tržištu su sigurno rezultat našeg upornog rada i truda na uvođenju novih ideja. Ne bez ponosa ističemo da smo nudeći stalnu saradnju odigrali važnu ulogu u širenja palete proizvoda na tržištu, kao što su npr. funkcionalna hrana tj. proizvodi, koji pored nutritivnih svojstava imaju i pozitivan učinak na telesne funkcije korisnika.

Sve veći trend otvaranja tržišta vodi prema tržištu bez granica, što znači da će specijaliteti pojedinih zemalja biti dostupni širom sveta. IREKS DOO je već godinama na tom putu i orjentaciji.

Grupe proizvoda: