Iz prirode najbolje
Novo iz IREKS-a:
u toku sa svetskim aktuelnostima
Ireks
Srpski> NOVOSTI> Novi digitalni servis: IREKS eCampus je počeo!

Novi digitalni servis: IREKS eCampus je počeo!

Iskoristite naše nove digitalne servise i prenesite naša znanja i inspiraciju o najrazličitijim temama direktno u vaš dom - jasno i razumljivo pripremljeno od strane našeg IREKS eCAMPUS-a!

Pored širokog spektra usluga na našim lokacijama širom sveta i na licu mesta u prostorijama naših kupaca, u budućnosti ćemo vam pružiti još intenzivniju podršku putem različitih digitalnih medija. Pomoću IREKS eCAMPUS-a, sada su vam dostupni novi formati za razmenu ideja s našim stručnjacima, za dobijanje informacija o brojim stručnim temama ili jednostavno - za inspiraciju.

IREKS eCampus [TV]

"IREKS eCampus [TV]" sadrži čitav niz IREKS video snimaka, počev od snimaka o korišćenju naših proizvoda putem diskusija eksperata o različitim stručnim temama pa do novih video snimaka kao što je "Holiday@home". Kao i obično, video snimci biće dostupni na našem YouTube kanalu "IREKS Group". Pratite nas preko društvenih mreža kako biste bili informisani o svim novostima.

IREKS eCampus [Live]

Pomoću "IREKS eCampus [Live]", omogućavamo vam jedan potpuno novi pristup u prenošenju našeg znanja iz različitih stručnih oblasti. Od sada, redovno ćemo pripremati zanimljive teme u obliku naših webinara, za koje se možete prijaviti. To će vam omogućiti interakciju sa našim izlagačima kao i mogućnost da postavite pitanje, na primer putem zvaničnog četa, kako biste bili u direktnom kontaktu. Postepeno ćemo proširivati webinare na nemačkom jeziku tako da uključuju i webinare na engleskom jeziku.

Sve informacije o novim uslugama možete dobiti putem našeg sajta, newsletters-a i društvenih mreža.

U planu su i novi formati i sadržaji.