 Hleb sa durum pšenicom – Klasik iz drugog ugla |  |  |
Pre svega: Durum pšenicu poznajemo prvenstveno kao sastojak u proizvodnji testenina. Međutim, svoju najbolju stranu pokazuje i u hlebu! Zlatno – žuta boja sredine i lagana nota kokica definitivno čine naš hleb od durum pšenice nečim posebnim!
Da li ste znali…
… da se hleb od durum pšenice u Italiji zove “Pane di grano duro” i da je jedan od apsolutnih klasika u pekari? Ovaj tipičan domaći hleb možete naći širom zemlje. Tradicionalno, ima jaču koru i gušću teksturu sredine zahvaljujući durum pšenici. On je gotovo savršen za asortiman sa mediteranskim karakterom!
Za radoznale: Zašto ne ponuditi hleb sa durum pšenicom u obliku mediteranskog snack proizvoda sa krem sirom, suvim paradajzom, rukolom i nekoliko pečenih pinjola! Naš savet: Posebnom tehnikom rezanja, Vaš hleb sa durum pšenicom može predstavljati praznik za oči u Vašoj vitrini.
Kako se to radi otkrijte u vrlo kratkom roku putem videa na temu “Dekorativni hleb”.
|  | |
MONDO LIEVITO MADRE srž: Hlebu od durum pšenice, naš Lievito Madre daje posebnu nežnu strukturu, tipičnu mediteransku aromu i divnu hrskavu koricu
Kliknite ovde za recept
|  |  |