 Kiselo testo i slad: pravo rešenje i bogatstvo za pekareKisela testa i slad – prirodna osnova za Vaš uspeh!Brojne kombinacije poboljšivača od kiselog testa i slada omogućuju razvoj i proizvodnju mnoštva novih ukusom bogatih pekarskih proizvoda, a sve to u cilju ispunjenja budućih želja potrošača za što prirodnijim, tradicionalnim proizvodima. Potrošači sve više pažnje usmeravaju prema prirodnosti i izvornosti namirnica. Pokazuje se sve više interes za sastojke u namirnicama te se prikupljaju opsežne informacije. Očekivanja, posebno u vezi s hlebom, proizvodom koji nam je već hiljadama godina posebno važan, jako su visoka. Mnogi ljudi u hlebu vide utelovljenje čistog i vrednog proizvoda. Kada se u proizvodnji hleba koriste kiselo testo i/ili slad, osim poboljšanja ukupnog kvaliteta, posebno se vodi računa i o prihvatanju proizvoda od strane kupca. Mi, kao proizvođači kiselih testa i slada stalno unapređujemo kvalitet, idemo u korak s promenama u razvoju proizvoda i time dajemo dodatne impulse u poboljšanju kvaliteta proizvoda na tržištu. |  | |  |